Massimo dutti Svart Stl S Kappa Långärmad

789 kr

  • Skick: begagnat (mycket bra skick)

Skontrollera alla klädmått

Längd:
89 cm
Från armhåla till armhåla:
49 cm
Bredd i botten:
72 cm
Ärmlängd:
60 cm
Endast en tillgänglig! Agera snabbt för att göra detta unika föremål till ditt. Internationell frakt från lager i Polen
Artikelnr: 14716XSE Kategorier: , ,

Massimo Dutti Storlek S Svart Kappa Långärmad

Stilsäker elegans: Denna svarta kappa från Massimo Dutti är en perfekt kombination av stil och komfort. Med en klassisk design och eleganta detaljer är denna kappa ett måste i varje modemedveten persons garderob. Den är tillverkad av högkvalitativt material som ger en smickrande passform och en sofistikerad look.

Tidlös och mångsidig: Med sin stilrena design passar denna kappa perfekt för både vardag och fest. Kombinera den med en enkel t-shirt och jeans för en avslappnad vardagslook, eller klä upp den med en snygg klänning för en mer formell tillställning. Oavsett hur du bär den, kommer denna kappa definitivt att ge dig en elegant och tidlös stil.

Kvalitet och hållbarhet: Massimo Dutti är känt för sina högkvalitativa plagg och denna kappa är inget undantag. Den är tillverkad för att hålla länge och för att behålla sin eleganta look även efter många användningar. Med rätt skötsel kommer denna kappa att bli en trogen och stilsäker följeslagare under många säsonger framöver.

Missade inte chansen att lägga till denna fantastiska kappa från Massimo Dutti i din garderob. Med dess klassiska design, höga kvalitet och mångsidighet är den ett måste för alla som vill ha en sofistikerad och elegant stil. Beställ din kappa idag och ta din outfit till nästa nivå!

Produktinformation:

  • Märke: Massimo dutti
  • Storlek: S
  • Skick: Begagnad (mycket bra skick)

Produktdetaljer:

  • Färg: Svart
  • Ärm: Långärmad
  • Stil: Kappa

Lager: AP 6261