Carin Wester Grå Stl 38 Eleganta Byxor

309 kr

  • Skick: begagnat (mycket bra skick)

Skontrollera alla klädmått

Längd:
92 cm
Midja:
38 cm
Höftbredd:
60 cm
Benvidd nedtill:
33 cm
Benvidd upptill:
36 cm
Endast en tillgänglig! Agera snabbt för att göra detta unika föremål till ditt. Internationell frakt från lager i Polen
Artikelnr: 40357XSE Kategorier: , ,

Carin Wester Storlek 38 Grå Eleganta Byxor

Med anblick av sofistikerad elegans kommer dessa gråa byxor från Carin Wester att höja din stil till nya nivåer. Tillverkade i en stilren och tidlös design, dessa byxor är det perfekta tillskottet till din garderob för att skapa en chic och moderiktig look.

En touch av exklusivitet

Carin Wester är känt för sitt fokus på kvalitet och stil, och dessa byxor är inget undantag. Tillverkade med omsorgsfullt utvalda material och skräddarsydda för att passa perfekt, kommer dessa byxor att ge dig en oemotståndlig känsla av exklusivitet och elegans varje gång du bär dem.

Perfektion i varje detalj

Varje söm, varje detalj och varje finish på dessa byxor är noggrant utformade för att skapa en perfekt harmoni av stil och komfort. Med en stil som är både tidlös och modern kommer du att känna dig självsäker och sofistikerad varje gång du klär dig i dessa eleganta byxor.

Köp dina egna Carin Wester Storlek 38 Grå Eleganta Byxor idag och upplev den ultimata känslan av stil och elegans. Uppgradera din garderob med detta exklusiva plagg och låt ditt modeuttryck skina.

Produktinformation:

  • Märke: Carin Wester
  • Storlek: 38
  • Skick: Begagnad (mycket bra skick)

Produktdetaljer:

  • Färg: Grå
  • Stil: Eleganta Byxor

Lager: AP 10835