Eva Kayan Svart Stl 40 Casual Byxor

399 kr

  • Skick: begagnat (mycket bra skick)

Skontrollera alla klädmått

Längd:
85 cm
Midja:
40 cm
Höftbredd:
55 cm
Benvidd nedtill:
17 cm
Benvidd upptill:
28 cm
Endast en tillgänglig! Agera snabbt för att göra detta unika föremål till ditt. Internationell frakt från lager i Polen
Artikelnr: 23747XSE Kategorier: , ,

Storlek 40

Eva Kayans eleganta och stilrena svarta byxor i storlek 40 är perfekta för en avslappnad och sofistikerad look. Tillverkade av högkvalitativt material med en perfekt passform som framhäver dina kurvor på bästa sätt. Med en tidlös design som aldrig går ur mode är dessa byxor ett måste i varje kvinnas garderob.

Flexibelt val

Med sitt stilrena och tidlösa utseende kan dessa byxor enkelt bäras både till vardags och till festliga tillfällen. Kombinera dem med en enkel topp för en avslappnad look eller klä upp dem med en elegant blus och klackar för en mer festlig outfit. Denna flexibilitet gör dessa byxor till ett oumbärligt plagg som passar alla tillfällen.

Hög kvalitet

Eva Kayans byxor är kända för sin höga kvalitet och slitstyrka. Tillverkade av noggrant utvalda material för att garantera långvarig komfort och stil. Med sitt eleganta snitt och perfekta passform är dessa byxor ett säkert val för den modemedvetna kvinnan som vill ha både kvalitet och stil i sin garderob.

Skapa din perfekta look med Eva Kayans svarta byxor i storlek 40. Uppgradera din garderob med detta mångsidiga plagg som passar alla tillfällen. Beställ dina byxor redan idag och känn dig snygg och bekväm oavsett var du är eller vad du gör.

Produktinformation:

  • Märke: Eva Kayan
  • Storlek: 40
  • Skick: Begagnad (mycket bra skick)

Produktdetaljer:

  • Färg: Svart
  • Stil: Casual Byxor

Lager: AP 8270