Nike Brun Stl XS Capribyxor

259 kr

  • Skick: begagnat (mycket bra skick)

Skontrollera alla klädmått

Längd:
74 cm
Midja:
38 cm
Höftbredd:
48 cm
Benvidd nedtill:
12 cm
Benvidd upptill:
28 cm
Endast en tillgänglig! Agera snabbt för att göra detta unika föremål till ditt. Internationell frakt från lager i Polen
Artikelnr: 23563XSE Kategorier: , ,

Nike Storlek XS Brun Capribyxor

Nike Storlek XS Brun Capribyxor är den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet. Dessa capribyxor är tillverkade av högkvalitativt material som ger en bekväm passform och hållbarhet. Med det ikoniska Nike-varumärket på benet kommer du att se trendig och sportig ut samtidigt som du håller dig bekväm under dina träningspass eller vardagsaktiviteter.

Stilfull och mångsidig design

Nike Storlek XS Brun Capribyxor har en stilren och mångsidig design som gör dem perfekta för alla tillfällen. Oavsett om du ska träna på gymmet, ta en promenad i parken eller koppla av hemma, kommer dessa capribyxor att hålla dig både bekväm och snygg. De har en smickrande passform som framhäver din silhuett och ger dig självförtroende hela dagen.

Hållbarhet och kvalitet

Med Nike Storlek XS Brun Capribyxor kan du lita på att du får en produkt av hög kvalitet som kommer att hålla länge. Dessa capribyxor är slitstarka och tåliga, vilket gör dem till en pålitlig följeslagare i alla dina dagliga aktiviteter. Oavsett om du tränar intensivt eller bara tar det lugnt, kommer dessa capribyxor att hålla stilen och komforten.

Uppgradera din träningsgarderob med Nike Storlek XS Brun Capribyxor idag och upplev den perfekta kombinationen av stil och komfort. Beställ nu och ta dina träningspass till en helt ny nivå!

Produktinformation:

  • Märke: Nike
  • Storlek: XS
  • Skick: Begagnad (mycket bra skick)

Produktdetaljer:

  • Färg: Brun
  • Stil: Capribyxor

Lager: AP 8230