Stl XS Herr skjorta, casual Långärmad

159 kr

  • Skick: begagnat (mycket bra skick)

Skontrollera alla klädmått

Längd:
65 cm
Från armhåla till armhåla:
51 cm
Ärmlängd:
64 cm
Endast en tillgänglig! Agera snabbt för att göra detta unika föremål till ditt. Internationell frakt från lager i Polen
Artikelnr: 1977XSE Kategorier: ,

Stilren och sofistikerad: Välklädd XS Herr skjorta

Välklädd XS Herr skjorta är den perfekta kombinationen av stil och komfort. Denna skjorta är tillverkad av högkvalitativt material som ger en perfekt passform och är lätt att bära hela dagen. Vare sig det är på kontoret eller en natt på stan, denna skjorta kommer att se bra ut och hålla dig bekväm hela dagen.

Högkvalitativt material: En skjorta av exceptionell kvalitet

Den Välklädd XS Herr skjorta är tillverkad av ett exceptionellt kvalitetsmaterial som är både hållbart och lyxigt. Med fina sömmar och detaljer är denna skjorta en tidlös klassiker som kommer att vara en viktig del av din garderob under lång tid framöver.

Perfekt för varje tillfälle: Långärmad skjorta för alla tillfällen

Oavsett om du är på jakt efter en skjorta att ha på kontoret eller vid en avslappnad helgutflykt, är den Välklädd XS Herr skjorta det perfekta valet. Denna skjorta är mångsidig och kan enkelt kläs upp eller ner beroende på tillfälle. Se alltid snygg och moderiktig med denna stilrena skjorta.

Ge din garderob en uppgradering med den Välklädd XS Herr skjorta idag. Skapa en tidlös och elegant look som kommer att imponera varje gång du bär den. Beställ nu och känn skillnaden med en skjorta av högsta kvalitet!

Produktinformation:

  • Storlek: XS
  • Skick: Begagnad (mycket bra skick)

Produktdetaljer:

  • Klyvning: Krage
  • Ärm: Långärmad
  • Stil: Herr skjorta, casual

Lager: AP 1380